کناف در شیراز

سقف کاذب شیراز

اجرای سقف کاذب کناف در شیراز

اجرای سیستم درای وال کناف

چگونه انواع چراغ خطی توکار در کناف نصب می شوند؟


بازدید : 1161 نفر

تاریخ نشر: 1401/10/14

یکی از روش های نوین برای ایجاد پوششی در سقف ها، کناف کاری و یا سقف کاذب است. همانطور که مشخص است، انسان ها در تلاش هستند تا از ابزار ها و روش هایی بهره ببرند که زندگی را برای آن ها آسان و آسان تر کند. ایجاد سقف های کاذب و کناف کاری هم از این قضیه مستثنی نیست و از جمله همین ابزار ها به شمار می رود. اما از طرف دیگر پیشرفت روز به روز صنایع طراحی و معماری، باعث پدید آمدن احساس نیاز تغییراتی در نور پردازی های اماکن مختلف شده است تا جایی که اکنون طراحی های سنتی دیگر در بازار به چشم افراد نمی آید.

 

با روی کار آمدن چراغ خطی یک بار دیگر صنعت نور پردازی ورقی تازه از روش های طراحی را با خود به ارمغان آورد. در ادامه به چگونگی ترکیب شدن این دو روش و ابزار های نوین این عرصه خواهیم پرداخت.

رابطه میان سقف های کاذب و چراغ های خطی توکار

سقف های کاذب به دلیل سیستم و سازکار تولید و نصبی که دارند بستری مناسبی را در اختیار چراغ های خطی گذاشته اند. سقف کاذب به دلیل اینکه ایجاد شیار در آنها بسیار ساده انجام می شود، و از طرفی دارای انعطاف لازم برای این نوع از کار ها در ماهیت آن ها وجود دارد، سبب شد تا این بستر به انتخاب اول طراحان و معماران و کسانی که قصد استفاده از انواع نور پردازی را دارند، تبدیل شود.

گفتنی است که هر یک از این محصولات انواع و اقسام بسیاری دارد و استفاده از این چنین ابزار ها خود نیاز به مهارتی کافی دارد. این چنین شغل های ساختمانی همواره به همین ترتیب به هم نزدیک و از هم دور بوده اند.

چراغ های خطی تو کار و راهنمای نصب آن ها

چراغ های خطی از ال ای دی های کوچک ساخته شده اند و نور کافی برای روشن کردن محیط را از خود ساطع می کنند.

با شکافتن این ال ای دی ها، شکل های مختلفی از آن ها را می توان ساخت که بر اساس ابعادی که پروفیل های منحنی و یا پیوسته دارند جای گذاری می شوند.

برای انجام این کار و نصب چراغ خطی توکار در سقف، دو راهکار وجود دارد.

برای راهکار اول لازم است کار هایی را انجام دهید:

اول سوراخ ها و شکاف هایی را به ابعاد محصول در سقف ها ایجاد می کنیم. (در صورتی که کناف کار این کار را از قبل بر اساس نقشه ها انجام نداده باشد.)

سپس براکت های پروفیل و پیچ ها را در سقف ثابت می کنیم.

بعد اینکه کارهای بالا را انجام دادیم، نور های خطی را در جای خود قرار می دهیم و براکت را باری دیگر ثابت می کنیم.

اما روش دوم بسیار ساده تر از روش اول خواهد بود: در این روش فقط کافی است تا از گیره های فنری استفاده کنید و آن ها را از میان شکاف رد کنید. سپس ال ای دی ها و لامپ ها را سفت می کنیم. در نهایت نیز باید قبل از این مرحله از سیم کشی درست و ثابت شدن محل گیره ها اطمینان حاصل کنید.

چراغ های خطی تو کار و نکاتی پیرامون نصب آن ها در کناف

در بیشتر سقف های کنافی پس از اتمام نصب، دسترسی به بالای سقف امکان پذیر نیست. به همین دلیل بهتر است قبل از تمام شدن فرآیند نصب، نصابان این چراغ ها را با خبر کنید تا لوله های روشنایی به درستی در جای خود قرار گیرند.

در این سقف ها در مرحله اول، ابعاد محصول را پیدا کنید و سپس به وسیله گردبر محلی را برای نصب آن ایجاد کنید.

لازم به ذکر است سقف های کاذب و چراغ های خطی انواع مختلفی دارند. کناف یک نوع از سقف های کاذب است که از گچ ساخته شده و بسیار سبک است. برای نصب سقف های کاذب کنافی از پنل هایی در ابعاد مختلف استفاده می شود. تنها در پنل هایی در مدل ۶۰ در ۶۰ امکان دسترسی به بالای سقف پس از اتمام فرآیند نصب وجود دارد.

انواع چراغ خطی باریک یکی از مدرن ترین تجهیزات نور پردازی به شمار می روند. این چراغ ها دارای سه مدل آویز، تو کار و روکار است. هر کدام از این نوع چراغ ها در مکان های مختلفی استفاده می شوند و مراحل نصب متفاوتی دارند. برای نمونه چراغ آویز خطی همانطور که از نام آن ها پیدا است به صورت آویز نصب می شوند و چراغ های رو کار هم به شکلی که در دید هستند نصب می شوند و روی کار قرار دارند. انتخاب یکی از این انواع به سلیقه کاربر و شرایط محیطی بستگی خواهد داشت.

کلام آخر

فرآیند ساختن سیستم ها و سازکار های پیچیده همواره از به هم وصل شدن انواع ابزار ها و کار های مختلف که توسط متخصصان انجام می شود شکل می گیرد.

نور پردازی و کناف کاری دو رشته جدا از هم هستند. این دو رشته به واسطه ارتباطی که با هم در طراحی و معماری دارند به هم مرتبط می شوند.

توجه داشته باشید که انجام هر یک از این کار ها خود به صورت جداگانه نیاز به تخصص و مهارت کافی دارد و انجام این کار ها بدون رعایت دو نکته گفته شده و ایمنی لازم می تواند باعث برو خسارات مالی و جانی شود.